Ghid de bijuterii. Recomandări pentru cadouri de Crăciun 2021

 

Ghid de bijuterii. Recomandări pentru cadouri de Crăciun 2021

Totul se aglomerează înainte de Crăciun, așadar te ajutăm cu câteva selecții de stil pentru a-ți oferi cât mai multă claritate în procesul de decizie asupra cadourilor de Crăciun pentru ea.

Înainte, dorim să menționăm câteva detalii de organizare pe care este bine să le știi.

  • In perioada acesta timpii de livrare se măresc. Toate bijuteriile noastre se livrează din stoc, chiar și a doua zi. Fiind însă o perioadă aglomerată pentru serviciile de curierat, acum poate dura chiar și trei zile până când cadoul va ajunge în mainile tale.
  • Produsele sunt gata ambalate, găsești în colet chiar și un Thank you card pe care poți scrie câteva cuvinte din suflet. Crăciunul este un moment potrivit să ne exprimăm sentimentele.
  • Toate bijuteriile magazinului nostru sunt expertizate și marcate de ANPC și vin insoțite de certificat de calitate

Stiluri de bijuterii

Bijuterii stilish

Dacă îți dorești o bijuterie delicată și dar stilish, propunerile noastre însumează foarte bine aceste calitatăți. Aceste propuneri sunt cadoul de Crăciun ideal pentru o femeie care trece cu ușurință și naturalețe de la un stil la altul dar mereu într-un fel stylish.Previous
Next

Bijuterii chic

Dacă ești mereu uimit de asocierile inedite din garderoba ei, înclină către piese de vestimentație și bijuterii fashion forward, atunci nimic nu este mai potrivit pentru Crăciun decât un cadou care să arate cât de bine o cunoști. Cerceii in aur Cool Hoops, Spikes sau Paper Clip sunt recomandarea noastră calduroasă!


Bijuterii vesele

O, da, mereu cu zâmbetul pe buze, încercând să vadă soluțiile și aspectele pozitive în orice situație? Un cadou de Craciun din partea ta care să o recompenseze pentru optimismul și căldura cu care înseninează atmosfera ar fi niște bijuterii din aur cu o energie foarte pozitivă care emană veselie și bună dispoziție!Previous
Next

Bijuterii timeless

Bijuteriile din selecția timeless sunt cadoul de Crăciun pentru o femeie cu spirit practic, echilibrată, genul de femeie pe care te bazezi în orice situație. Este o bucurie să ai o astfel de femeie în viața ta și cadoul tău va reuși să transmită acest lucru.


Colier Gin Mood

Colier Small Golden Links

Brățară Savvy

Bijuterii prețioase

Dacă îți dorești că creezi un moment cu adevărat magic pentru Crăciun, alege o bijuterie din această mică selecție. Recomandăm mini selecția de bijuterii prețioase pentru femeile cu gusturi fine, sofisticate și extrem de bine conturate. Aceste 3 bijuterii sunt în topul preferințelor femeilor pasionate de bijuterii din aur și suntem destul de convinși că nu vei da greș cu această alegere.


colier-js10001-2


Cerceii Hoops


bratara-ad40002-1

Pe cine regăsești în aceste categorii? Ai reușit să identifici exact cadoul potrivit? Te-am inspirat în alegerea unei bijuterii asemanatoare dar chiar mai potrivite pentru femeia unică și deosebită din gândurile tale?

Dă-ne de veste dacă te putem asista în continuare în alegerea ta! Suntem bucuroși să putem ajuta și cu alte sfaturi și sugestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wishlist 0
Continue Shopping