- transport și retur gratuit -

Bijuteriile de aur care aduc bucurie, ambalate perfect

Bijuteriile de aur care aduc bucurie,
ambalate perfect

Când cumpărăm ceva important și prețios experiența primirii și dăruirii trebuie să aducă bucurie și emoție. Știm că mai ales atunci când vine vorba de a oferi cadou o bijuterie de aur, atenția pentru detalii este cea mai importantă.

De aceea, fiecare bijuterie este protejată de un săculeț din piele întoarsă pe care îl poți reutiliza pentru păstrarea bijuteriei. Produsele vin împachetate în cutii elegante însoțite de pungă de cadou.

Fiecare pachet conține un Thank you card cu un scurt mesaj din partea noastră și un spațiu liber pe care îl poți utiliza pentru propriul tău mesaj atunci când dăruiești și tu la rândul tău. Fiecare pachet este pregătit ca un cadou, pentru tine sau pentru cineva drag.

Optează în formularul de comandă pentru tipul de ambalaj pe care îl dorești

La fel ca și tine, suntem preocupați de efectele obiceiurilor noastre asupra planetei. Facem pași mici în această direcție, de aceea unul dintre tipurile noastre de ambalaj este sustenabil fiind realizat din hârtie kraft. Dacă dorești să integrezi în viața ta un comportament prietenos cu mediul sau să oferi cadou o bijuterie Lemons and Gin unei persoane preocupate de mediu, te invităm să selectezi în formularul de comandă “ambalaj sustenabil”.

Wishlist 0
Continue Shopping