Plata în rate cu 0% dobândă

Începând cu data de 29.06.2021, Lemons and Gin SRL  vă oferă posibilitatea de a achiziționa produsele din cadrul magazinului online www.lemonsandgin.com cu plata în până la 6 rate cu 0% dobândă!

Sunt acceptate cardurile de rate de la următoarele bănci: Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, First Bank.

Dupa ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.

 starcard.png

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) și plățile online devin mai simple ca oricând:

0lasuta.pngRate fără dobândă

ceas.pngperioadă de grație de până la 56 de zile

mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumpărăturile 

plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă

*8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă sau mobilă
0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank
(AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

·         Confortabil – Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate  în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;

·         Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;

·         Flexibil – Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;

·         Accesibil – Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;

·         Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare data ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

 banner_text_apb.png

 

Prin credit card emis de Garanti BBVA

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în 6 rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzacțiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente

Garanti

 

Prin card de credit emis de First Bank

 

banner_text_2_firstbank.pngbanner_text_1_firstbank.png

Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

Plătește prin cardul tău de credit pe www.lemonsandgin.com și poți beneficia derate fără dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

  • Alegi opțiunea de plată “Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numărul de rate dorit.

Plătile online se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contactează-ne la 021 303 69 69!

Start la cumpărături !