Autenticitatea bijuteriilor Lemons and Gin

Când alegi o bijuterie din aur o faci pentru că îți dorești să te bucuri de ea peste ani în aproape aceeași stare ca atunci când ai cumpărat-o. Este important pentru noi să alegi cu încredere bijuteria preferată, de aceea îți punem la dispoziție un set de informații pe care ai dori probabil să le știi înainte de achiziție.

Fiecare bijuterie este însoțită de certificat de conformitate care atestă calitatea produsului și faptul că a fost expertizată individual și marcată, conform legislației în vigoare, de către ANPC – Direcția Metale Prețioase. Lemons and Gin este operator autorizat cu numărul de înregistrare 0010875 și deține marcă proprie de responsabilitate.

Produsele Lemons and Gin sunt selectate de o mană de oameni pasionați de modă și estetică. Și ceea ce prețuiește un adevărat iubitor de frumos, este calitatea. De aceea produsele noastre provin din ateliere mici, cu tradiție, din Uniunea Europeana, mai precis Italia, Germania, Grecia și Spania.

Ne-am străduit să îți punem la dispoziție imagini cât mai clare și mai relevante cu putință astfel încât să îți dai seama ușor, de la început cum va arăta in realitate bijuteria dorită. Dacă ai nevoie și de alte informații, nu ezita însă să iei legatura cu noi telefonic la 0756 100 707 sau prin e-mail la care@lemonsandgin.com