Condiții Financiare

Prețul Produselor este indicat în dreptul fiecărui produs și este ferm în momentul validării sau emiterii facturii (pentru care utilizatorii își dau acordul să fie emise în format electronic).

Plata se poate face:

– Online cu Cardul Visa sau Mastercard prin transfer bancar, prin intermediul Euplatesc.ro  

– Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi, prin intermediul Euplatesc.ro  

(Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Cardurile de rate acceptate sunt de la urmatoare bănci: Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD finance, Alpha Bank, First Bank.)

O dată ce utilizatorul primește confirmarea că i-a fost validată comanda, Lemons and Gin are angajamentul de a trimite Produsele iar utilizatorul de a le plăti, în funcție de modalitatea în care indică efectuarea plății.

Dacă Lemons and Gin nu notifică validarea Comenzii, datorită unor cauze excepționale, legate de volum, natură sau urgență, factura emisă va fi considerată acceptarea Comenzii.

Lemons and Gin încearcă să mențină ca prețul prezentat pe Site să fie ferm, precis și univoc, însă o schimbare a factorilor care afectează salariile, materia primă sau reglementările fiscale, poate conduce ca Lemons and Gin să își modifice oferta.

Ocazional, Lemons and Gin poate organiza campanii de reduceri sau prezenta oferte, caz în care, dacă există un termen de acceptare, înseamnă că la expirarea acestora ofertele nu mai sunt valabile.

În cazul în care Clientul beneficiază de un discount printr-un cupon promoțional, acesta nu se cumulează cu alte reduceri de prețuri disponibile în aceeași perioadă.

În funcție de Produsul comandat, îți putem cere achitarea unui avans sau o garanție pentru onorarea Comenzii.

Termenul de plată înscris pe factură, o dată ce este depășit, atrage după sine aplicarea dobânzii statutare legale, fără a fi necesară înștiințarea prealabilă și fără ca acesta să reprezinte singurul remediu la care Lemons and Gin are dreptul de a apela.