Inele

Filtre
Disponibilitate
Show all
În stoc (12)
Preț
Categorii
Colecții
Amorous Taste (2)
Cocktail Hour (6)
Daily Lemons (1)
Elegant Sips (1)
Fresh Crystals (2)
Stiluri
Boem (4)
Delicate (1)
Fashion (2)
Feminine and Sweet (2)
Gift the gift (1)
Inele din aur cu pietre (3)
Inele din aur fara pietre (9)
Inele din aur late (7)
Inele din aur minimaliste (4)
Inele din aur reglabile (3)
Inele din aur simple (4)
Inele din aur statement (6)
Inele din aur subțiri (4)
New Beginnings (12)
Promoții (4)
Valentine's Day (7)
Mărime
Reglabil 54 (1)
50 (6)
51 (3)
52 (6)
53 (2)
54 (4)
55 (5)
55 1/2 (1)
56 (5)
57 (4)
58 (3)
59 (1)
60 (1)
Pietre
Piatră artificială (1)
Zirconii (2)
Culoare pietre
Albastru (1)
Negru (1)
Roșu (1)
Lungime

Inelele sunt accesoriile ce sunt purtate mereu de către femei, acestea reușind sa le asorteze cu ținute elegante, office, casual sau sport. Lemons and Gin aduce colecții speciale de inele din aur galben de 14 karate pentru orice tip de eveniment. Inelele reglabile sunt ideale pentru cadouri de succes.

Alege un model deosebit de inel din aur galben: inelele subțiri se potrivesc de minune femeilor cu mâini finuțe, insă damele cu degete pronunțate ar trebui sa opteze pentru inele din aur cu o formă alungită, pentru a crea iluzia unor degete mai subțiri.

Inele din aur cu pietre prețioase sau semi-prețioase sunt recomandate ținutelor destinate evenimentelor speciale, precum o seară in doi sau o petrecere de tip cocktail, pe când inelele din aur galben fără pietre pot fi asortate cu succes oricărui tip de outfit, fie că este office sau sport. 

Femeile ce sunt definite de haine simple, pot opta pentru inele minimaliste potrivite cu îmbrăcămintea monocroma sau în culori neutre precum bej, gri, alb sau maro.

În magazinul online cu bijuterii din aur Lemons and Gin găsești o gamă variată de inele dintre care să alegi ce îți place.