Despre noi

      E luni. Orașul e aglomerat dar vremea e bună . Știi că poți să începi ceva nou și frumos săptămâna asta. Un audio book, agenda săptămânii, o ședință, rapoarte, e-mailuri. Planifici ieșirea aceea de care ai atâta nevoie. Din cand în când un sunet metalic și cristalin vine dinspre bijuteriile tale. Îți amintesc că este atât de plăcut să fii tu însăți.

Credem că fiecare femeie care creează, în orice fel și la orice nivel, are puterea de a face lumea un loc mai prietenos. Misiunea noastră este de a selecta și crea design care să cultive în viața ta de zi cu zi sentimentul de bucurie, sărbătoare și apropiere pentru ca tu să primești energia și inspirația de a crea și de a pune lucrurile în mișcare.

Ca și tine, iubim bijuteriile comode, vizibile, clean cut, ușor de remarcat, de purtat și de îngrijit. Cu această idee în minte am selectat produse realizate cu grijă în fabrici și ateliere din Europa precum Italia, Spania, Germania și Grecia, respectând standardele europene de calitate și design.

Poți cumpăra produsele noastre și fizic, din magazinul Victoria 46, în cadrul Băneasa Shopping City (parter), București. Oferta de produse din magazin poate diferi față de cea din site. Dacă îți dorești un produs anume poți verifica înainte dacă se mai află în stocul magazinului. Telefon Victoria 46 (București): 0728 106 068.

4.300,00 lei