Livrarea comenzii

 

Pentru Produsele care fac obiectul unei Comenzi, acestea sunt expediate la adresa de facturare sau la adresa indicată de către Client, dacă livrarea se face la o adresă diferită de cea a facturării.

Termenele indicative de livrare a Comenzii, în funcție de zilele lucrătoare în care o primim sunt:

– 2 zile lucrătoare pentru confirmarea unei Comenzi

– 5 zile lucrătoare pentru expedierea acesteia.

Lemons and Gin depune diligențe pentru a vă livra Produsele într-un timp rezonabil, însă în anumite circumstanțe indicate de către Client,  Părțile pot cădea de acord pentru a livra într-un termen prestabilit.

În aceeași măsură, cazurile de forță majoră pot întârzia livrările maxim cu un termen de 30 (treizeci) de zile de la data semnalării acestora. Dacă Părțile nu reușesc să depășească forța majoră în această perioadă, contractul va fi considerat desfăcut pentru viitor.

Transportul Produselor este realizat de către curier și costul acestuia este suportat de Lemons and Gin la nivel național. Pentru comenzi din afara țării taxele de transport se calculează separat în funcție de produse și de zona de livrare.

Produsele comandate rămân proprietatea noastră până în momentul achitării sumei de plată (care include orice dobândă și cheltuială de recuperare), proprietatea lor fiind rezervată.

Riscurile transportului sunt suportate de Lemons and Gin până la predarea bunului către client de către curier. 

Constatarea avarierii în timpul transportului trebuie semnalată firmei Lemons and Gin imediat la recepție și în toate cazurile mai devreme de 12 (douăsprezece) ore. 

Dreptul de retragere

 

Clientul care prezintă calitatea de consumator (acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale sau liberale) dispune de 14 (paisprezece) zile pentru a-și exersa dreptul de retragere. Dreptul de retragere începe din momentul primirii bunului de către consumator.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, puteți descarca de mai jos  formularul de retur sau orice altă declarație neechivocă și ni-l puteți trimite prin e-mail la care@lemonsandgin.com. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin email  care@lemonsandgin.com, confirmarea de primire a cererii de retragere.

De asemenea, aveți optiunea să ne informați la adresa care@lemonsandgin.com cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere încărcat mai jos, folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea de mai sus privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, cu condiția ca produsele să fie returnate şi să nu fie deteriorate.

Dacă Produsul este deja achitat, suma va fi returnată astfel:

– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata

– pentru Comenzile achitate in numerar -> prin virament bancar intr-un cont indicat de către Client.

În momentul în care doriți să efectuați returul unor produse achiționate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0756 100 707 sau prin e-mail la care@lemonsandgin.com pentru a stabili detaliile returului și a trimite un curier către dumneavoastră. După primirea acordului de retur, produsele vor fi preluate însoțite de formularul de retur pe care îl puteți descărca de mai jos și pe care îl veți primi și tipărit în colet.  

Produsele care nu se încadrează în cerințele de retur nu vor fi preluate.

Conform legii, Lemons and Gin va evalua produsul și dacă va constata eventuale daune, va reține valoarea daunei.

Descarcă de aici formularul de retur în format editabil. Formular de retur editabil

Descarcă de aici formularul de retur în format pdf. Formular de retur format pdf

Wishlist 0
Continue Shopping