Ce modele de inele din aur se poartă în 2021? Tendinţe şi stiluri

Aranjament cutie cu felii de lămâi și diferite modele de inele din aur Lemons and Gin
Inelele din aur Ginko și Pulse, doar câteva din modelele superbe care se poartă în 2021, din colecția Lemons and Gin

Anul 2021 este un an al schimbării, un an al dorinței de a evada și de a ne bucura de viață. Această exaltare și euforie se transmite și se resimte și în trendurile fashion. Din punct de vedere al bijuteriilor, cele din aur au o revenire remarcabilă, în special, inelele. Ele au fost și vor rămâne la modă tocmai prin încărcătura emoțională pe care o aduc atunci când sunt dăruite sau primite. Ce modele de inele din aur se poartă în 2021? Vei afla din acest articol.

Vei afla, de asemenea, ce loc ocupă inelele din aur în topul preferințele femeilor și care sunt înclinațiile vedetelor și ale designerilor referitor la aceste minunate bijuterii.

Tânără cu lămâie în mână și cu inele pe degete

Model inel Blue Eye, o piesă delicată și simbolică cu un aer vintage, în vogă în 2021 și potrivită pentru toate vârstele

Principalele tendințe pentru inele de aur în 2021

Inelele sunt bijuterii care ocupă un loc aparte în inima unei femei. Ele sunt pline de simboluri și au o valoare sentimentală foarte puternică. Au și o valoare intrinsecă atunci când sunt oferite din generație în generație, devenind piese impregnate cu trăiri intense. Aurul este un metal prețios, apreciat, căutat și popular încă de acum 2000 ani. Este dorit tocmai pentru maleabilitatea și ușurința cu care este lucrat, rezultând astfel bijuterii mult mai elegante, rafinate și sofisticate.

De aceea, în 2021 bijuteriile din aur, și mai ales din aur galben, au o revenire neașteptată.

Deși a mai beneficiat de o atenție sporită la începutul anilor 2000, când trendul era să porți doar aur galben, urmată apoi de perioada platinum, acest metal prețios este din nou la modă. Tocmai atemporalitatea sa l-a făcut să revină în 2021 într-un mod exploziv.

În 2021 tendințele de modă pentru accesorii sunt  o continuare a celor din 2020, însă cerceii, inelele și colierelele sunt bijuterii care au parte de schimbări mai îndrăznețe și evidente. Sunt promovate piese de dimensiuni mari, cu un design flamboaiant și exuberant.

Inelele care se poartă în 2021 sunt interesante și minimaliste, menite să satisfacă cele mai exigente cerințe feminine. Viziunea acestui an se îndreaptă spre bijuterii vintage cu un accent modern.

Mâini pe un un fundal bej cu inele din aur
Inel din aur Gold Laurel (dreapta) cu un design vintage şi diafan, se poate purta în orice sezon

Inelele deschise și subțiri, care se pot regla, fac parte din tendințele principale ale anului 2021. Acestea sunt moderne, jucăușe și sofisticate. Poți chiar observa trendul lansat de Ariana Grande, logodită recent, care a primit un inel în acest stil. El este încrustat cu o perlă într-o parte și un diamant în cealaltă.

De asemenea, anul 2021 este anul pietrelor colorate, ca de exemplu zirconiul, safirele și smaraldele. Mai există o popularitate în creștere şi pentru inelele cu tăieturi fine, cu linii juxtapuse și cu un design minimalist. Inelele de tip statement sunt poate cele mai căutate, anul 2020 fiind pentru acestea un preambul.

Modele de inele de aur la modă în 2021

Inelele au un caracter personal, iar atunci când sunt cumpărate înmagazinează  sentimente de iubire, dragoste și emoție intimă.

Marii designeri și bijutierii faimoși pun accent pe inelele de dimensiuni mari, o caracteristică a trendului din 2021 și ne sfătuiesc să le purăm cu stil, indiferent de ținută. Podiumurile de defilare au adus în lumina reflectoarelor ținute extravagante, iar inelele împodobesc mâinile, fiind mai numeroase și mai încărcate.

Pentru o perspectivă de ansamblu a trendurilor în materie de bijuterii, pentru sezonul 2020-2021, poți consulta și alte articole din categoria blog, Lemons and Gin.

Iată principalele categorii de inele care se vor purta în 2021! Te poți inspira astfel încât, să fii în acord cu tendințele fashion actuale, dar și în conformitate cu propriul stil.

Inelele statement, o declarație a forței interioare

Inelele din aur galben masiv sunt cele mai apreciate modele de bijuterii anul acesta. Atunci când le vei purta, vei exprima putere, încredere în sine și vei simți că poți muta munții din loc. Chiar și regula de a fi aplicate în mod singular, doar pe o mână, poate fi încălcată, atâta timp cât le combini și cu celelalte bijuterii în mod elegant. Sunt potrivite pentru seri de tip cocktail, petreceri sau nunți.

Colaj poze inele din aur tip statement pe fundal bej
Inele statement din aur Essential, Fancy Bubbles Big, Nature și Big Filigree  (de la stânga la dreapta), cele mai dorite în 2021

Modelele Big Filigree și Nature sunt piese cu accente romantice și sofisticate. Prin versatilitatea lor vei avea un aer chic la orice ieșire în societate.

Inelele cu suprafețe lucioase și simple, precum modelele Essential și Fancy Bubbles Big, au un aer modern și urban. Sunt adecvate pentru întâlnirile de business, office sau la restaurante selecte.

2021 – anul inelelor cu pietre colorate

Bijuteriile cu pietre semiprețioase sau prețioase sunt elemente care caracterizează trendul pentru bijuterii în 2021. Au un aer vintage, dar și modern în același timp. Dacă sunt subțiri și discrete, se pot purta pe mai multe degete la aceeași mână.

Colaj inele cu pietre zirconiu pe fundal bej
Modele de inele din aur cu pietre fine Fruitty Pink, Frutty Green, Ropes and Knots (de la stânga la dreapta), perfecte pentru a fi dăruite ca inele de logodnă

Modelele Frutty Green, Fruitty Pink sau Ropes and Knots pot fi exemple stilate și rafinate de inele de logodnă. Cristalele delicate din zirconiu încrustate în mod splendid pe un inel din aur galben reprezintă esența unul cadou oferit din dragoste.

Chiar și în cazul în care vrei să te răsfeți și îți faci ție un astfel de cadou, inelul este alegerea perfectă pentru orice ținută casual.

Inele cu design abstract și minimalist

Experții bijutieri au realizat pentru 2021 și inele cu linii fine, ieșite din comun. Poți alege modele de inele cu cercuri juxtapuse sau întretăiate, oricare ar fi, aceasta este tendința spre care te-ai putea orienta în acest an. De pildă, pentru o ținută elegantă, de seară, inelele Secret, Black Cross sau Elemental conferă un plus de mister și eleganță.

Colaj modele inele din aur minimaliste și abstracte pe fundal bej
Modele de inele din aur Secret, Black Cross și Elemental, deosebite și speciale, extrem de apreciate în 2021

Concluzii

Colecția de inele Lemons and Gin este variată și ofertantă. Ea se adaptează foarte bine cerințelor femeii puternice și independente din 2021.

Aceste bijuterii te vor ajuta să-ți accesorizezi orice ținută și să fii o apariție impecabilă la orice eveniment. Aurul galben este atemporal și astfel vei încânta oricând privirile celor din jur.

Trendurile anului 2021 creionează modele de inele din aur care vor fi la modă și în anii următori. Se prefigurează un tablou al accesoriilor glamourous, menite să confere strălucire și eleganță.

Foto: Lemons and Gin