Cum să alegi cadoul de Sfântul Valentin

Sărbătoarea asta pe unii îi obosește puțin, pe alții îi sperie. Cu certitudine însă că orice femeie își dorește și de Sfântul Valentin și în orice moment al anului, la fel ca în orice moment al anului, să fie prețuită și răsfățată. Așadar, dacă iei în considerare să sărbatorești Sfântul Valentin cu o bijuterie din aur, te felicităm și te asigurăm că va fi fericită. O să trecem în revistă pe scurt ce variante ai la dispoziție pentru a alege cu succes cadoul de Sfântul Valentin.

Pot face schimb sau retur pentru cadoul de Sfântul Valentin?

Dacă totuși cadoul de Sfântul Valentin nu îi place sau mărimea nu este potrivită, fii fără grijă. Pe lângă transport, ai și retur gratuit. Da-ne un telefon în 14 zile de la achiziție și vom putea schimba bijuteria cu una pe placul ei. Trebuie doar să ne anunți și noi trimitem curierul să ridice produsul. Diferența de bani va fi returnată în contul tău sau veți achita o mică diferență în cazul în care ați ales ulterior o bijuterie care depășește prima achizitie.

Dacă alegi să înapoiezi bijuteria, returul îl trimitem într-un cont specificat de tine, sau, dacă a fost achitat cu cardul, direct pe cardul tău fără a ne mai furniza alte informații!

Ce bijuterie din aur i se potrivește?

În primul rând, încercăm să răspundem preocupărilor tale în funcție de relația ei cu aurul, dacă poartă sau nu aur în mod obișnuit. Apoi, încercăm să grupăm selecția noastră de recomandări in funcție de câteva indicații simple de stil.

1. Nu are bijuterii din aur dar te-ai gândit să îi oferi ceva mai prețios

Te poți îndrepta către o piesă mai discretă, micuță, pentru ca ea să vadă dacă aurul este ceva ce i se potrivește și se acomodeaza cu această nuanță de metal. Cu siguranță o bijuterie masivă nu ar avea sens ca primă bijuterie din aur. În general, cel puțin pentru ocaziile mai deosebite, o femeie are nevoie măcar de o pereche de cercei din aur. Recomandarea noastră sunt cerceii cu șurub Ginko sau inelul Ginko. Ambele sunt potrivite pentru cadoul de Sfântul Valentin, pentru că sunt bijuterii mici, discrete, dar cu design deosebit iar măsura inelului este ușor reglabilă.

2. Iubita ta deține deja mai multe bijuterii din aur

Dacă iubita ta cumpără bijuterii din aur în mod frecvent atunci te poți gândi un pic la bijuteriile pe care le poartă deja și să îți imaginezi bijuteria la care te uiți alături de celelalte bijuterii din colecția ei. Dacă tu crezi că se potrivește cu toate celelalte, este un indicator bun că îi va placea alegerea ta. Fiind o adeptă experimentată a bijuteriilor din aur, poți fi sigur că ar aprecia un colier deosebit sau o pereche de cercei cu un design un pic mai îndrăzneț. Îți recomandăm cerceii Hoops dacă îi plac piesele cu un look masiv sau cerceii Binary daca îi plac liniile moderne, geometrice și minimaliste. Pandantivul Capsule este o optiune romantică și deosebită și credem că ar fi o surpriză interesantă.

Bijuterii potrivite în functie de stil

În funcție de stilul și de personalitatea ei, iată mai jos câteva opțiuni pentru cadoul de Sfântul Valentin apreciat.

1.Are un stil boem, romantic.

Aceste bijuterii se preteaza unor tinute neutre, simple dar lejere, cu iz romantic din texturi naturale, care pot duce cu gândul la mare și la vacanță, locul preferat al bijuteriilor Lemons and Gin.

Recomandarea noastră: Setul Mediterana, inelul Golden Laurel sau inelul Nature, Ropes & Knots

2. Îmbrățișează un stil ultra feminin și are o vestimentație viu colorată

Potrivite unor femei cu simț estetic experimentat, care știu să combine cu lejeritate culorile și croielile. Stilul lor este unul îndrăzneț, amuzant, tineresc însă discret și rafinat fiind vorba de bijuterii mici și subțiri.

Recomandarea noastră: Fruitty Green, Fruitty Pink, brățara Sense sau colierul Droplet.

3. Are un stil vestimentar mai sobru, minimalist

Propunerea noastră se adresează femeilor care au stil vestimentar matur, avansat, care jongleaza cu croieli interesante, nonconformiste și caută sa își completeze ținutele cu bijuterii cu linii simple și moderne.

Recomandarea noastră: Brățara Rose, colierul Bliss sau Black Beads.

4. Un stil fresh, simplu și relaxat

Aceste bijuterii se potrivesc perfect într-o garderoba formata din pantaloni casual, jeansi, camași albe, tricouri simple, eventual tenesi. De regulă, acest stil este pus în valoare de make up, păr coafat lejer și bijuterii moderne, fresh, jucaușe precum cele propuse de noi.

Recomandarea noastră: Colierele Forever More, Soul Mate, Aeriform și cerceii Binary

5. Un stil sofisticat, complex

Propunem bijuteriile de mai jos doamnelor cu un simț creativ mai ridicat, care descoperă mereu acel ceva pe care nu îl intâlnești la alte persoane, care primesc cel mai des întrebari și complimente pentru ținuta sau accesoriile lor.

Recomandarea noastră: Setul Ginko, cerceii cu diamante Curved, pandantivul Capsule și pandantivul Starry