Idei de cadouri de 1 și 8 martie. Ce poți dărui de Mărțișor și de Ziua Femeii

Pandantiv din aur, rotund, langa o frezie
Bijuteriile din aur sunt accesorii delicate, perfecte pentru a fi dăruite de 1 și 8 martie

Luna Martie aduce speranță, optimism și energie tocmai prin trezirea la viață a naturii și a sosirii primăverii. Este o lună dedicată feminității și trebuie să recunoaștem că în această perioadă toate femeile, fie că sunt mame, soții, surori, iubite sau colege, sunt răsfățate cu mici atenții și cadouri, atât de ziua Mărțișorului, cât și de Ziua Femeii. Îți prezentăm în continuare câteva idei de cadouri pentru doamnele și domnișoarele, de 1 martie și 8 martie. Aceste idei de daruri sunt un prilej perfect de a le transmite afecțiunea persoanelor dragi din viața noastră.

Eternele prezențe feminine merită să primească cu această ocazie, și nu numai, toată dragostea, aprecierea și recunoștința celor din jur.

Lemons and Gin a pregătit pentru tine o serie de idei de cadouri constând din bijuterii de aur delicate și rafinate care perfecte pentru a fi dăruite femeilor, cu ocazia zilelor de Mărțișor și Ziua Femeii. Aceste minunate accesorii din aur te vor scoate din impas și vei transmite prin ele mesaje sincere și autentice.

Aranjament pe fundal roz cu floare și brățară din aur
Brățară Sense un cadou delicat de 1 martie, pentru o doamnă sau domnișoară rafinată

Cele mai inspirate idei de cadouri de 1 și 8 martie pentru femei

De 1 martie sărbătorim Mărțișorul, în timp ce Ziua Internațională a Femeii este celebrată pe 8 martie. Tot pe 8 Martie este sărbătorită și Mama, acea persoană specială din viața noastră care ne iubește necondiționat și ne sprijină mereu.

Desigur că poți să le dăruiești acestor ființe minunate flori, un parfum, o geantă, bomboane de ciocolată sau alte produse, însă o bijuterie din aur este cu adevărat un cadou pe care îl va păstra, îl va purta mult timp și care nu se va demoda.

Pentru soție, pandantivele din aur cu forme simbolice, inelele statement, cerceii cu cristale colorate sau brățările fine sunt idei de cadouri de 1 și 8 Martie care vor aduce emoție și încântare în inima acesteia. Pentru mame, cele mai apreciate idei de cadouri cerceii clasici, precum modelul Little Globes, sau o brățară discretă cum este Black Beads.

Aranjament frezie și șnur de mărțișor cu pandantiv și cercei din aur cu cristale
Set de bijuterii din aur compus din cercei Cosmos Flower și pandantiv Cosmos Flower, potrivit de Ziua Femeii, atât pentru mame, cât și pentru iubite sau soții

Un inel statement – un cadou pentru o femeie cu personalitate

Inele de tip statement sunt o declarație de putere și feminitate debordantă, iar femeia care va primi un astfel de cadou cu siguranță se va simți măgulită și prețuită. Inelele statement sunt piese de rezistență care se poartă singure pe o mână, de pildă, inelul Big Filigree sau inelul Essential. Primul are un aer romantic, iar al doilea este modern și glamour. De asemenea, modelul Fancy Bubbles-Big are o tăietură și un design impecabil, fiind potrivit atât pentru femeile tinere, cât și pentru cele de vârstă mijlocie.

Aranjament pe fundal roz cu lalea și inel statement din aur
Inel statement Nature, opulent și încântător, un cadou ideal pentru femei cu ocazia zilei de 8 Martie

Brățara – un dar fin și delicat pentru femei de orice vârstă

Brățara este un cadou cu totul reprezentativ pentru femei atunci când este dăruită de 1 sau 8 Martie. Ea transmite senzualitate și feminitate și poate fi purtată în diverse forme, de exemplu, o singură brățară pe mână, tip statement, sau 2-3 pe aceeași mână, dacă sunt fine și discrete. Modele precum Sassy sau Savvy sunt bijuterii masive și îndrăznețe ce pot fi dăruite soției, iubitei sau mamei. De altfel, brățările subțiri și delicate, de exemplu Gold Coins sau Circles, sunt idei de cadou inspirate și cu siguranță vor impresiona reprezentantele sexului frumos.

Aranjament pe fundal roz cu șnur de mărțișor, lalea și brățară din aur
Brățara Sparks este o bijuterie specială și delicată, cadoul perfect de 1 și 8 Martie

Pandativul – o bijuterie simbolică

Modelele de pandantive din colecția Lemons and Gin au un design impecabil și sunt idei de cadou perfecte pentru femei de orice vârstă. Pandantivele Elysian sau Hope Garnet, în formă de cruce, au o încărcătură puternică și pot fi dăruite cu succes mamelor și bunicilor. Ele sunt potrivite chiar și pentru femeile tinere, deoarece au o formă interesantă și modernă. Atunci când sunt oferite în dar, pandantivele transmit un mesaj de apreciere și respect.

Aranjament pe fundal roz dintr-un plic din piele întoarsă, pandantiv din aur și șnur de mărțișor
Pandantiv Starry este o bijuterie deosebită, prin particulele alb transparente și forma circulară. Poate fi cadou deosebit de 1 sau 8 martie, atunci când este dăruit cu drag soţiei sau iubitei

Buchetul de flori – un cadou parfumat și proaspăt

Așa cum spune și Marilyn Monroe în cântecul ei „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, făcând aluzie la bijuterii ca fiind cadoul perfect pentru ele, însă florile impresionează și ele la fel de mult atunci când sunt dăruite din toată inima. Un buchet de trandafiri, gardenii, lalele sau frezii sunt alegeri foarte bune, ocazia zilelor de Mărțișor și Ziua Femeii.

Aranjament buchet de flori, lumânare, cărți și bijuterii din aur
Un buchet de flori și un colier Bliss, din aur, o combinație elegantă ce va impresiona orice femeie cu ocazia zilei de 8 Martie

Parfum, poșetă sau cadouri personalizate

Alte exemple de idei de cadouri pentru aceste zile speciale în care feminitatea este celebrată, pot fi un parfum care știi că iubitei, soției sau mamei îi place sau și-l dorește sau o geantă interesantă din piele naturală. Alături de acestea, poți concepe idei de daruri personalizate, precum o ramă cu un colaj de poze care evocă amintiri frumoase sau un pandantiv din colecția Capsule, în care să inserezi un mesaj de iubire scris de mână.

Sfaturi pentru o surpriză perfectă în luna martie

Atunci când cauți un cadou și vrei să o impresionezi pe femeia iubită, începe căutarea din timp, lasă-ți timp de gândire și analizează toate variantele. Urmărește-i preferințele, vezi ce-i place în materie de bijuterii și ascultă-ți intuiția atunci când vei lua decizia finală. Raportează-te la personalitatea și la caracterul ei și în funcție de aceasta vei putea face alegerea cea mai inspirată.

Bineînțeles că există o mulțime de alte idei de cadouri, piața actuală oferind multe produse, de la accesorii precum, genți, rucsacuri, eșarfe până la produse de înfrumusețare, iar acest lucru fi o adevărată provocare. Prin urmare, dacă nu te poți hotărî la un cadou anume, o bijuterie din aur finuță însoțită de o floare, va fi întotdeauna cadoul perfect care te va scoate din orice încurcătură, care îi va aminti de tine, de fiecare dată când îl va purta.

Dacă dorești să conferi cadoului pentru soție sau iubită o notă romantică, poți pregăti o seară frumoasă la restaurantul ei preferat sau organizează o ședință la un spa unde se va putea relaxa pentru câteva ore.

Tânără în bluză neagră care zâmbește, cu cercei în urechi și confetti
Cercei Curved cu pietre zirconia, discreți și delicați, un dar potrivit atât de Mărțișor, cât și de Ziua Femeii

Concluzii

Orice zi din an este un prilej bun de a sărbători și răsfăța femeia, nu numai în zilele de 1 și 8 martie. Bijuteriile din aur au un caracter atemporal și dacă sunt dăruite cu dragoste, vor păstra în ele o mare valoare sentimentală pentru femeia care le poartă.

Pentru aceasta Lemons and Gin vine în ajutorul tău cu o gamă variată de bijuterii rafinate și stilate din aur. Vor fi daruri ce vor dăinui de-a lungul timpului, vor impresiona prin designul și versatilitatea lor și te asigurăm că nu vei da greș niciodată atunci când le vei oferi din suflet.

Sursa foto: Lemons and Gin