De anul acesta, #NoMoreBadGifts!

Cadourile, atât de dorite de către cei dragi, dar și de tine, să le primești sau să le oferi. Este un ritual de ani de zile care ne aduce mai aproape unii de ceilalti și care atunci când este făcut conștiincios aduce pe lângă bucuria momentului, o amintire plăcută și o tradiție pe care să o respecți și să o transmiți mai departe.

De aceea am conceput Campania #NoMoreBadGifts, pentru a ne reaminti adevăratul ritual de a oferi si primi un cadou.

Cum să #NoMoreBadGifts?

Noi credem ca în doar trei pași simpli poți oferi o experiență memorabilă oricărei persoane. Iată care sunt aceștia:

  1. Căutarea indiciilor: chestionarul ascuns din conversațiile pe care le purtăm zi de zi sau verificarea story-urilor în speranța că va împărtăși bijuteria pe care și-o dorește; încearcă să extragi cât mai discret orice informație, pentru a nu da de bănuit.

  2. Alegerea obiectului: verifică dacă mai are ceva asemănător în garderobă, dacă există simboluri sau culori pe care trebuie sa le eviți și, cel mai important, mărimea (asta dacă ne referim la un accesoriu sau articol vestimentar).

  3. Împachetarea: trebuie să fie impecabilă și să stârnească entuziasm; creativitatea are mereu de câștigat în aceste cazuri.

Să trecem la treabă!

Acum că ți-am dat câteva sfaturi, venim și cu sugestiile noastre, asta doar dacă produsele noastre bifează primii doi pași de mai sus.

Dacă esti în căutarea unei bijuterii care spune mai mult decât 1000 de cuvinte recomandăm un inel statement, o brățară deosebită sau un pandantiv cu adevărat special.

It takes two to make a bargain!

Am pregătit și câteva idei de seturi accesibile cu care sigur nu vei da greș. Setul Droplet cu cristale roșii și violet, Setul Cosmos Flower sau Setul Fine Line sunt câteva dintre variantele cele mai apreciate.

Bucură-te de prețuri speciale la achiziția a minim două produse! Ai 5% reducere la oricare 2 produse pe aceeași comandă, sau 10% pentru 3 produse sau mai multe!

Avem cadoul, ce facem cu el?

Pentru că sperăm că ți-ai găsit o variantă de cadou, acum îți oferim și câteva variante de împachetare.

Poți să mergi pe varianta cu o hârtie de ambalat satinată de culoare roșu-vișiniu la care să adaugi o sfoară de hârtie de culoare bej. Pentru o notă cu adevărat specială, pune și o felie de lămâie uscată. Efortul tău va fi apreciat!

Însă preferata noastră este metoda Furoshiki, o metoda de împachetare tradițională japoneză în care poti folosi un material textil în loc de hârtie. Opțiunile sunt multiple, în funcție de propriile preferințe, astfel încât chiar și ambalajul să susțină demersul #NoMoreBadGifts. 

Nu rămâne decât  te bucuri de sărbătorile care vin și de cadourile pe care le vei oferi.