Inelele statement – un accesoriu pentru femeile indraznete

Ce este un inel statement

Un inel statement este in traducere, o declaratie. De status social sau de pur si simplu, arata independenta si rebeliune. In vechime inelele mari si complexe apartineau clasei conducatoare sau razboinicilor sau oamenii de rand purtau inele simple si practice. Mai tarziu, in perioada prohibitiei, femeile au inceput sa poarte din nou inele statement. Mai intai pe mana dreapta, pe inelar sau degetul mijlociu iar apoi le purtau la ambele maini, chiar si mai multe inel statemente la o mana. Si de data aceasta, clasa sociala superioara era cea le purta. Mai tarziu, stilul pop rock, punk, hip hop sau boem a imprumutat inelele statement si le-au transmis in moda de zi cu zi. Pur si simplu de declaram indragostiti de inelele statement si iata ce piese din colectia noastra va propunem. 

inel-js20001-3.jpg

Top inele statement care iti pun tinuta in valoare

Iti prezentam top inele statement care iti pun tinuta in valoare si pe care le vei gasi in colectia Lemons and Gin. Noi comercializam produse din aur galben de 4 karate asadar iti vom prezenta inele statement in viziunea noastra, pe care le vei purtea cu siguranta non stop, in orice moment al zilei, cu orice tinuta.

Inel lat cu suprafata perfecta

Prima noastra optiune este Inelul Essential. Daca propuntam « inel » atunci imaginea Inelului Essential este ceea ce ne apare in minte. Lat, lucios, fin, elegant, classy si totusi plin de personalitate chiar prin simplitatea sa. Pur si simplu este un inel esential si preferinta noastra numarul in pentru inele statement.

inel-cd20001-1

Inel cu forma deosebita

Pentru numarul 2, iti propunem Inelul Nature. Poate ca nu il poti purta chiar la piata sau nu poti tine cu el in brate un copil mic, insa il vei putea purta in destul de multe situatii iar din punct de vedere stilistic este cel mai versatil inel cu putinta. In ziua de azi pana si costumele sport sunt elegante iar combinatiile neasteptate sunt cu atat mai delicioase. Conditia este sa fie intentionate si putin planificate.

inel-al20010-2

Un inel cu textura si volum

Acest inel este alegerea noastra numarul 3. Este o alegere matura si avizata, nu este inelul cuiva care se joaca de-a stilulul. Pur si simplu inelul asta inspira bucurie. Iti vine sa il atingi, sa te joci cu el, il privesti cu drag pe mana ta chiar si dupa multa vreme dupa ce l-ai achizitionat. Un inel bucurie.

inel-js20002-1

Un inel cu model elaborat

Acest inel debordeaza pur si simplu de romantism si senzualitate. Nu il poti privi fara sa te gandesti la nopti de vara si malul marii, poate chiar mai mult… In ciuda modelului sau elaborat este uimitor de versatil si de usor de asortat.

Inel din aur galben cu filigran Big Filigree